Ana içeriğe atla

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 4 Çıkacak Mı ? Ne Zaman Çıkacak

Ejderhanı nasıl eğitirsin 4 filmi ne zaman çıkacak çıkacak mı gibi sorular sorulmaya başlandı. Peki bu muhteşem animasyon filminin yeni serisi gelecek mi ? Filmin konusunu hatırlayacak olursak, eski zamanları anlatan filmde, köylüler ejderhaların vahşi yaratıklar olduğunu düşünmektedirler ve ejderhalara soy kırım uygulamaya başlarlar. Bütün halk bir olup aynı fikirdedir, ejderhalar ölmeli ki insanlar rahat ve huzurlu bir şekilde hayatlarını devam ettirebilsinler. Bu kafa yapısıyla ejderhaları öldürmek bir erkek olmanın birinci şartıdır. 

Genç bir delikanlı ejderha avına çıkar , eğer bir ejderha öldürürse o yetişkin ve saygın bir birey olacaktır. Ancak öldürmek için bir ejderha bulduğunda ona kıyamaz. İşte hikaye bu şekilde başlıyor ve koskoca 3 filmden sonra acaba ejderhanı nasıl eğitirsin 4 filmi çıkacak mı sorularını sormaya başladık. Olaya maddi açıdan baktığımızda evet çok başarı sağlamış bir yapım ile karşı karşıyayız. Bu mükemmel bir seri ve insanlar tarafından çok sevildi. Bu tür bir yapımın yeni serisi elbetteki gelmeli diye düşünüyoruz. Ancak yapım süreleri hiçte kolay değil, önce bir senaryo hazırlanmalı, yönetmen ile anlaşılmalı ve yapımcı bulunmalı. 

Bütün bunlar olduktan sonra oturup uzun uzun toplantılar yapılmalı. Benim şahsi düşüncem bu seri 10 filme kadar yolu var diye düşünüyorum. Bir çok tutmuş animasyon filmleri uzun soluklu devam etmekte. her defasında yeni bir senaryo ve yapımcı bulmak belki zordur. Orasını bilemeyeceğim ama ejderhanı nasıl eğitirsin 4 filmi yakın bir tarihte çıkması zor gibi görünüyor. Benim düşüncem bu belkide film 2020 yılında vizyona girebilir. Belki de 2022 olur. Kesin bir cevap tabi ki film yapımcılarından gelecektir.

Yorumlar

  1. 2020 ye girdik ve hala ejderhanı nasıl eğitirsin 4 çıkacakmış belli bir haber yok araştırmanızı ve bizi bilgilendirmenizi arz ederim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder